Kakut jokaiseen juhlaan Valkeakoskella

Pala Kakkua valmistaa kakut niin suuriin kuin pieniinkin juhliin. Olipa kyseessä ristiäiset, syntymäpäivät, häät tai illanistujaiset, saat meiltä ainutlaatuisen, kahvipöydän kruunaavan juhlakakun toiveidesi mukaan. Leipomomme sijaitsee Valkeakoskella, mutta palvelemme asiakkaitamme joustavasti koko Pirkanmaan alueella. Kerro kakku-unelmistasi ja anna meidän tehdä niistä totta!

Ota yhteyttä

Ikimuistoiset tilauskakkumme kruunaavat juhlasi

Toteutamme tilauksesta kakkuja kaikenlaisiin juhliin. Tilauskakun valmistamisessa tärkeintä on tietysti asiakkaan toiveiden täyttäminen. Voit toimittaa meille täysin valmiin suunnitelman kakusta, ja toteutamme sen viimeistä yksityiskohtaa myöden. Halutessasi voit myös jättää kakun toteuttamisen meille kokonaisuudessaan aina suunnittelusta viimeiseen silaukseen. Ole rohkeasti yhteydessä ja kerro ajatuksistasi!

Tutustu kakkuihimme

Kakut juhlaan kuin juhlaan

Pienokaisen ensimmäiset juhlat ansaitsevat uniikin kakun. Koristeiksi ristiäiskakkuihin loihdimme sokeri- tai marsipaanimassasta esimerkiksi tossuja, perhosia, haikaroita ja ruusuja. Ristiäisvieraiden iloksi kakkuun voidaan myös kirjoittaa lapsen nimi.


Me kaikki muistamme sen yhden täydellisen kakun lapsuuden syntymäpäiväjuhlista. Pala Kakkua toteuttaa villit, vauhdikkaat, suloiset, vaaleanpunaiset, vihreät ja vaikkapa lentävät synttärikakut päivänsankarin toiveiden mukaisesti!


Leivomme upeat juhlakakut niin valmistujaisiin kuin syntymäpäivillekin. Olipa juhlasi syy mikä tahansa, loihtii näyttävä juhlakakku tunnelmasta juhlasi arvoisen. Perinteinen mansikkakakku, suussa sulava suklaakakku, persoonallinen kakku teemajuhlaan – leivomme sen rakkaudella juhlapöytäsi kruunuksi!

Makeiden kakkujen lisäksi valmistamme maukkaita voileipäkakkuja. Meiltä luonnistuvat niin perinteitä kunnioittavat kuin modernimmatkin suolaiset kakut. Kaikki tehdään tietenkin korkealaatuisista raaka-aineista, joilla varmistetaan suussasulava makuelämys.


Kauttamme saat kakut kaikkiin juhliin ja tilaisuuksiin, myös esimerkiksi hautajaisiin, rippijuhliin tai vaikkapa juhlistaaksesi uutta työpaikkaa. Aina on syytä juhlaan ja tilaa pienelle palalle kakkua!