Täyden palvelun pitopalvelu juhlaasi Valkeakoskella

Osa toimintaamme on pitopalvelumme, joka toimii Valkeakosken, Tampereen sekä joustavasti koko Pirkanmaan alueella. Toteutamme tarjoilut pieniin juhliin sekä esimerkiksi saunailtoihin ja erilaisiin illanistujaisiin. Erilaiset suolaiset ja makeat tarjoilut toteutamme aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lue lisää ja ota yhteyttä, kun etsit lämminhenkistä pitopalvelua ja suussa sulavia herkkuja juhlavaan hetkeesi!

Yhteystiedot

Tunnelmalliset juhlat vaivattomasti

Pitopalvelumme avulla toteutat omannäköisesi juhlat, joissa saat itse keskittyä tunnelmasta, herkullisesta tarjoilusta sekä vieraidesi seurasta nauttimiseen. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme pitää huolen, että tarjoiltavat eivät lopu kesken.

Olivatpa kyseessä illanistujaiset ystävien kesken, pyöreitä juhlivan tärkeän ihmisen syntymäpäivät tai vastasyntyneen ristiäiset, pitopalvelumme tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden. Astioiden ja henkilökunnan lisäksi valikoimastamme löytyvät niin makeat kuin suolaisetkin tarjottavat. Ja rakkaudella leivotut tilauskakkumme kruunaavat tietenkin juhlan kuin juhlan!

Tutustu kuvagalleriaan